Klaverweide

Op het bedrijvenpark Klaverweide zijn enkele bedrijven gevestigd maar er is ruimte voor meer. Om het bedrijvenpark onder de aandacht te brengen bij ondernemers, is er aan mij gevraagd om de huisstijl en website te vernieuwen.

Ambitieus ondernemen
op Klaverweide

De ontwikkelaars van bedrijvenpark Klaverweide zagen bij de sluiting van de Campina fabriek in Oud Gastel, kansen voor het vijf hectare Campina-terrein. Een bedrijvenpark, direct gelegen aan de snelwegen A17, A58 en A59.

Op het bedrijvenpark waren nog enkele kavels beschikbaar. Tijd om de unieke voordelen van het bedrijvenpark onder de aandacht te brengen bij de ondernemers in West-Brabant.

Nieuw logo

Kleuren en lettertype van het oude logo paste niet meer in het beeld van nu. Het logo is dan ook vernieuwd waarbij de zakelijke en duurzaamheid van het bedrijvenpark is doorvertaald naar de kleuren blauw en groen.

Beschikbare kavels onder de aandacht

Om de ondernemer een goed beeld te geven van de oppervlakte en de mogelijkheden, is er gebruik gemaakt van 3D beelden.

“Door zijn enthousiasme was ik al snel overtuigd van de mogelijkheden en zijn we samen aan de slag gegaan. Dit alles heeft geresulteerd in een vernieuwde huisstijl en website welke op alle vlakken goed functioneert. We plukken hier tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van.”

– Willem van Ginneken / Eigenaar Bedrijvenpark Klaverweide